Svømmeklubben S68 har igen i år et sommertilbud til alle vandglade børn

I skolernes sommerferie tilbyder S68 Hjørring en rigtig "vandvittig" uge for børn og unge i alderen 6 - 14 år.
Alle kan deltage, både vandglade begyndere og superøvede svømmere.
Aqua Camp, som sommertilbuddet hedder, forløber over fem hverdage i tidsrummet 9.00 – 15.00.
I S68 har man valgt at udvide tilbuddet med Aqua Camp.
Derfor afholde både i uge 26 og i uge 31 i 2017

Fokus på både leg og livredning

De fem dage er fyldt ud med masser af aktiviteter både på land, som i vand.
Udover at svømme, dykke, mange andre sjove vandaktiviteter, bliver der sat fokus på livredning,
førstehjælp og sikre baderåd.

Aqua Camp giver rig mulighed for at teste dine svømmefærdigheder samt dygtiggøre dig i løbet af ugen. Vi har masser af plads i svømmehallen til rådighed og dermed bliver der masser af vandtid til alle. Du kommer i vandet 2 gange om dagen, og når du ikke er i vandet bliver der arrangeret alle mulige sjove lege, spillet bold, skattejagt mv.

Aqua Camp er alletiders alternativ til SFO i sommerferien, og super godt hvis man har svært ved at nå et almindeligt sæsonsvømmehold samtidig med de mange andre aktiviteter der er i ugens løb i skoleåret.
På en Aqua Camp uge, har du chancen for lige at få det skub der skal til, for at blive helt tryg ved vand og blive en endnu dygtigere svømmer. Der er flere trænerne og hjælpere på som sammen vil gøre alt for at du får en sjov og spændende uge.

Fem kulørte dage sammen med nye venner

Svømmeklubben S68 Hjørring er glad for at kunne tilbyde den nye form for sommerskole, hvor der bliver mulighed for at opleve en bred vifte af både kendte og anderledes vandaktiviteter og håber, at det nye tiltag vil blive taget godt imod i lokal-området.

S68 ser flere gode grunde til at tilbyde børn fem dages Aqua Camp: - Vi håber, at flest mulige forældre vil tage tilbuddet til sig og dermed give deres børn muligheden for at få en unik oplevelse af vandets mange facetter. Samtidig er det så også et godt tilbud til de børn, som måske ellers går en lang sommerferie i møde, uden udsigt til at have noget at tage sig til.
På Aqua Campen fylder vi aktiv kulør på, og skaber samtidig rammerne for nye venskaber.

S68 afholder Aqua Camp i samarbejde med Dansk Svømmeunion.

Aquacamp vil finde sted i Vandhuset Park Vendia. Alle kan deltage. Der vil være plads til følgende niveauer:

• Nievau 4: Øvede svømmere (Svømning 4,Talent og konkurrencesvømmere)
  • Niveau 3: Let øvede svømmere, (Svømning 3)
  • Niveau 2: Begynder, (Svømning 2)
  • Niveau 1: Nybegynder, man skal dog være vand tilvænnede. (Svømning 1)
Barnet behøver ikke være medlem af svømmeklubben for at deltage.

Opret blot en profil på forsiden for at tilmelde barnet.

Der bliver normalt hurtigt udsolgt, så vær klar.

Sidste frist for tilmelding AquaCamp uge 26 er 1. juni 2017

Sidste frist for tilmelding AquaCamp uge 31 er 10. juli 2017

Prisen for AquaCamp er 930 kr.

Deltagerne på Aquacamp skal selv medbringe frokost.

Fredag behøver man ikke tage madpakke med, da der vil blive serveret Pizza

S68 vil servere saft, samt frugt ved pauser og frokost.

Prisen er inkl. goodiebag og t-shirt fra svømmeunionen, samt frugt hver dag.
(I 2015 bestod goodiebagen af drikkedunk, svømmebriller, badehætte samt diverse andre ting)
Spændende hvad der er i den i 2017!

Som et ekstra tilbud tilbyder S68 pasningsordning hver dag i ugerne 26 og 31 fra kl 08:00-09:00 & 15:00-16:00.
Denne ekstra ydelse, koster 150 kr yderligere. Dette ekstra tilbud skal vælges ved tilmeldingen, hvis det ønskes.
Vi kalder det "AquaHygge"

Instruktøre på S68 AquaCamp vil være klubbens egne instruktører fra Svømmeskolen assisteret af konkurrencesvømmere fra 1-2. holdet. Samt klubbens Chefinstruktør i svømmeskolen, som er ansvarlig for hele AquaCampen.

Evt spørgsmål kan rettes til 30 10 61 40 eller formand@s68.dk

Du skal medbringe:

Badetøj, håndklæder, sportstøj, sportssko indendørs og udendørs, kopi af sygesikringsbevis, god stor madpakke, solcreme og kasket.

Der kommer mange børn på lejren, så husk at skrive navn på dine ting.

Svømmeklubben forbeholder sig ret til, at fotografere i forbindelse med campen til informations formål.
Ønsker du ikke at dit barn medvirker på billederne eller i en videooptagelse, så er det dit ansvar som forælder,
at give skriftlig besked til kontoret inden arrangementet starter.

Tilmeldings- og betalingsbetingelser

Betalingen skal ske i forbindelse med tilmeldingen og er bindende. Der er ingen fortrydelsesret.

Såfemt Aqua Campen aflyses, vil det fulde beløb blive refunderet. Ved sygdom inden Aqua Campen er påbegyndt ydes der fuld refusion, såfremt en gyldig lægeerklæring fremvises.

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG AQUACAMP UGE 26 & 31

Vi ser frem til at kunne tage imod en masse glade og forventningsfulde børn i sommerferiens uge 26 og uge 31 2017.