Mærkearrangement
Tidspunkt
24.09.2022 kl. 12.00 - 24.09.2022 kl. 13.00
Sted
Vandhuset
Beskrivelse

Nu er det tid til at prøve noget nyt - MÆRKEARRANGEMENT!

Det foregår Lørdag den 24/9 kl. 12.00-13.00 i vandhuset i den lave ende.  

Udfordring til dig selv, se om du kan klare opgaverne i vandet og få enten pingvin eller sæl mærket. Til hvert mærke er der 6 opgaver - udfør 4 af dem og mærket er dit til at sætte på din badedragt, håndklæde eller svømmetaske. Opgaverne vil blive nævnt her så I hjemmefra kan snakke om, hvilke der skal prøves at udføre. 

PINGVIN opgaverSpring i vandet fra bassinkanten, vend rundet og tag fat i kanten. Lave bobler med mund og næse under vandet. Flyde på ryggen. Vende sig fra rygliggende til maveliggende. Lave rygliggende raketstarter fra kanten. Svømme crawl-benspark med en slange eller plade.

SÆL opgaver: Springe i vandet fra bassinkanten og redde en ting ind til kanten. Slå en koldbøtte ud i vandet siddende fra kanten eller fra en madras. Flyde på ryggen og derefter på maven. Lave raketstarter på ryg samt på mave helt udstrakt med langt glid. Svømme crawl-benspark med en plade. Samle en genstand op fra bunden i bassinets lave ende.

 

Du kan hygge med dine svømmevenner, hjælpetrænere og forældre. 

Husk at tage en ven/mor/far/en nabo eller lige den du ønsker med, til at hjælpe dig med at tælle opgaverne. 

Det er koster 30 kr. at deltage, og du skal melde dig til via denne invitation.

Du vil få et diplom med hjem, så du kan vise alle, at du har været en del af dette nye sjove arrangement.

I år vil konkurrence hold K3 invitere til "Bag for en sag" - Børnetelefonen under arrangementet. Det betyder når du er færdig i vandet kan du invitere din tælle-hjælper på en kop kaffe/te eller saftevand og et stykke kage. Kaffe og kage købes oppe ovenpå i mødelokalerne og alle indtægter går ubeskåret til børnetelefonen, som kan hjælpe ALLE børn, der er kede af det. Vi håber I vil støtte op om det så vi kan sende hjælp til at telefonen har voksne nok til at lytte, når et barn ringer. Priserne er : Kaffe - 5 kr. Te - 5 kr. Saft - 5 kr. Kage - 5 kr. HUSK KONTANTER, da klubben ikke længere har mobilepay løsningen. 

VIGTIGT, skulle du ønske at svømme efter distance mærke i stedet for at deltage i dette arrangement, så skal dine forældre sende en mail til leder.svoemskole@S68.dk og du vil modtage en invitation dertil i stedet. 

Plaskende hilsner fra

Emma Oline og Lærke.                                         

 

S68 - Hjørring