Stævnehjælp VEST Junior/Senior Langbane
Opret en profil eller log ind

S68 har i 2018 søgt og fået lov at arrangere Vest langbane mesterskab for Junior og senior

Dette er en rigtig god måde for klubben til at kunne holde vores aktivitetstilbud til vores medlemmer. Men vi skal bruge hjælp for at sikre en god oplevelse for alle.

Vær sød at melde jer med det samme for at lette planlægningen for de frivillige der planlægger stævnet.

Vi har tidligere bestemt at lave et stævnehjælpes pointsystem. De optjente point kan bruges til at betale stævner med, eller købe varer i S68''''''''''''''''s web-shoppen. De kan dog ikke bruges til betaling af kontingent.

Der gives 40 point pr time for personer over 16 år, og 30 point for personer under 16 år.

Optjeningen til dette pointsystem, til dem der giver en hjælpende hånd vurderes til at tage ca. 25.000-30.000 kr. af overskuddet for stævnet som i stedet tildeles de frivillige hjælpere. Dette pointsystem bruges kun ved store 3 dags stævner, hvor S68 er stævneansvarlige.

Foreningslivets grundlæggende principper er stadig, at det er frivilligheden fra medlemmer/pårørende som driver foreningen.

Til denne form for mesterskabs-stævner er deltagelse begrænset via kravtider, derfor har S68 et færre antal svømmere med. Stævnet giver derfor ikke deltagende svømmeres familier god mulighed for at hjælpe. og samtidig samle point sammen der kan bruges til deltagelse i andre stævner.

Vi har lavet en overordnet ansvarlig for 3 følgende områder:

Madlavning - ansvarlig Lars Høgsted

Stævneafvikling og svømmehal - ansvarlig Lars Rasmussen

Overnatning samt skole - ansvarlig Peter Munk

ALLE kan hjælpe. Der er mange forskellige opgaver der skal varetages. Så hold dig endelig ikke tilbage.

Hvis der skulle være spørgsmål er man velkommen til at skrive på formand@s68.dk eller tage fat i Lars Høgsted eller Lars Rasmussen.

Mvh.

S68

04.03.2018
16.03.2018 kl. 15.00 - 18.03.2018 kl. 21.00