S68 Klubmesterskaber
Opret en profil eller log ind
Klubmesterskaber 2018
Hej konkurrencesvømmere

Vi er ved at gøre klar til årets klubmesterskaber. Dette års mesterskaber afvikles over to dage -

Langdistanceløbene onsdag den 5. december med opvarmning kl. 17.30 stævnestart kl.و.00&nbsp- 19.30.
De øvrige løb lørdag den 8. december opvarmning fra 9.30 stævnestart 10.00 til&nbspca.14.30. Der vi være 2 små stævneafsnit lørdag.

Lørdag mellem de to stævneafsnit vil der være sandwich til alle officials, trænere og holdleder. Svømmerne medbringer selv madpakke og drikkevarer. Cafeen er også åben som sædvanlig.

Tal med din træner om, hvilke løb du skal svømme, men vær opmærksom på at: nbsp

Drenge og piger senior gruppen og junior gruppen får finapoint for deres 9 bedste tilmeldte løb
Drenge og piger årgangsgruppe 1, får finapoint for deres 7 bedste løb

Drenge og piger årgangsgruppe 2, får finapoint for deres 5 bedste løb

Drenge og piger årgangsgruppe 3, får finapoint for deres 4 bedste løb

Officials
For at kunne afvikle vores klubmesterskaber skal vi bruge et antal officials ved hvert stævneafsnit, PRIMÆRT lørdag. Dette klubmesterskab er et godt stævne, hvis man skal have sin debut som ny official.&nbspMeld jer venligst ved tilmeldingen på S68 klubmodul.

Tilmelding på S68 hjemmeside som sædvanlig og tilmeldingsfristen er mandag&nbspd. 3.&nbspdecember.

Hilsen S68 svømmeudvalg.
04.12.2018
05.12.2018 kl. 17.15 - 08.12.2018 kl. 14.30
Park Vendia