Velkommen til Svømmeklubben S68 Klubmodul.
Klubmodulet er et redskab, hvor S68 vil forsøge at informere medlemmer og øvrige brugere om diverse praktiske informationer vedrørende Svømmeklubben S68.

S68 bruger flere medier;
Klubmodulet er det praktiske, med på tilmeldinger, tilmeldingerne dækker forskellige tilbud S68 tilbyder igennem sæsonen, lige fra nybegynderen til den øvede konkurrencesvømmer. Derudover bruges modulet til tilmeldinger til stævner samt forskellige events som klubben har valgt deltage i.

Klubmodulet kan også bruges til at finde kontaktoplysninger på instruktører i svømmeskolen, samt trænere på andre hold .
Desuden kan der findes kontaktoplysninger på bestyrelses medlemmer og klubbens andre udvalgsmedlemmer.

Klubbens andet medie er klubbens hjemmeside www.s68.dk , her præsenteres resultaterne fra klubbens talentfulde konkurrence svømmere. Billeder fra events, stævner, træning med mere bliver opslået her.
Klubbens sponsorer og adgang til klubbens webshop er ligeledes præsenteret på denne hjemmeside

Følg endvidere S68 på Facebook som er klubbens 3 medie, billeder og andet information vil i videst muligt omfang også blive præsenteret her