Klubmodul henter siden
Begynderstævne 3
Tilmeldingsfrist er overskredet

Begynderstævne 3Nu er det tid til endnu et begynderstævne! vi har haft mange med til de foregående begynderstævner men nu vil vi gerne have endnu flere med :) Begynderstævnet er en god mulighed for, at de unge svømmere kan afprøve det at være til stævne og svømme hurtigt, samt opleve fællesskabet omkring det når vi tager afsted som klub. 

Begynderstævnet er et uofficielt stævne, hvor man ikke kan blive diskvalificeret. Der er dommer og starter på, samt bliver der taget tid på hvert løb. Løbslisten ser således ud for stævnet, og man kan vælge at deltage i 2-3 løb. (SKILLS løb og holdkapper deltager alle i) 


Løb 1-2 25m fly for drenge-piger (drenge er ulige løb, piger er lige løb) 

Løb 3-4 50m fri for drenge-piger 

Skills 25m butterfly-indslag med begge hænder 

Løb 5-6 25m fri for drenge-piger

Løb 7-8 100m fri for drenge-piger 

Løb 9-10 50m ryg for drenge-piger 

Skills 25m butterfly-ben på ryggen med armene i streamline 

Løb 11 8x25 fri holdkap mix valgfri sammensætning 


Når i tilmelder jer så må i gerne skrive i beskrivelsen, hvilke løb i gerne vil svømme, eller hive fat i Emma til en træning:)


Vi deltager som en klub, det betyder at vi sidder i hallen, som en samlet gruppe. Vi deltager med 2 trænere som hjælper børnene med at være til start og støtter dem under hele stævnet. Når stævnet er slut, uddeles der medaljer til alle.Vi uddeler S68 badehætter til alle der deltager i begynderstævnerne for første gang. Denne har en værdi af 72 kr. på den måde kan både vi og alle andre se hvor vi er fra og hvem vi holder med :-)Det er ikke 100% nødvendigt at man som forældre er med til stævnet. Vi passer på børnene og hjælper dem så godt vi kan) og så lærer de også at være selvstændige til de fremtidige stævner. Tidsplan:

Kl 12 er der Indsvømning, her er bassinet åbent for alle og man kan komme i vandet og øve sig lidt inden start. Kl 13.15 er der stævnestart. 

Vi mødes alle i Arden kl 11:30!


Medbring:

Det kan være en god ide at have ekstra håndklæder med samt tørt tøj til de tidspunkter hvor man ikke er i vandet. Sko til indendørsbrug, drikkedunk, frugt og lidt nødder/kiks eller rosiner og en rugbrød til motoren. 

Her vil vi trænere gerne frabede os slik, chips, kage, sodavand osv. da dette ikke er ordentlig mad under stævne, hvor de har brug for massere af energi på svømmetanken. Det er der plads til efter stævnet)) 
Forældrehjælp:

Hvis man kan hjælpe, kan man melde sig i forbindelse med tilmeldingen. Hvis ingen melder sig som hjælpere kan vi desværre ikke deltage.Vi søger en holdleder.

Holdlederen er reserve-mor til stævnet og er trænerens højre hånd, så alle får tørt tøj på mellem løbene, holder styr på ejendele og tasker og sørger for at svømmerne kommer op til start i tide osv. Nærmere information fås ved trænerne på dagen Vi søger 2 tidtagere.

Der skal være nogen til at tage tid på de enkelte svømmere. Derfor skal vi som klub stille med 2 frivillige som kan hjælpe med at trykke på stopure og tage tid under stævnet. Hvis man trykker ja til at være tidtager, så noter venligst navnet på tidtageren, da dette skal sendes videre op i systemet til stævnearrangøren. Tilmeldte
10 /100
Tilmeldingsfrist
22.01.2023
Tidspunkt
04.02.2023 kl. 11.30 - 04.02.2023 kl. 17.00
Sted
Jarl Svømmehal
Pris
100,00 kr.
Hold i dag

Instagram