Svømmeskole udvalget.

Arrangerer sociale begivenheder for svømmeskolesvømmerne. Begivenhederne er holdvise eller på tværs af holdene. Vores mål er få så mange svømmere til at have lyst til at deltage som muligt. Det er vigtigt at svømmerne kender andre sider end svømmeren hos hinanden for at kunne skabe de bedste relationer.

Formålet er at styrke de sociale relationer gennem fælles aktiviteter, hvilket vi tror på er med til at øge glæden ved at være en del af S68 og lysten til at svømme.

I udvalget sidder Lise og Malgorzata fra bestyrelsen, Emma Oline leder af svømmeskolen og Lærke leder af svømmeskolen og træner fra konkurrenceafdelingen samt Zarajane (mor til Theis K1) som forældrehjælper.  

Der arrangeres ca. 3 events pr sæson; Sæsonopstart, midt og sæsonafslutning.

Events som udvalget kunne finde på at arrangere:

  • Poolparty, det kan være disko-, badedyr-, halloween- eller tag en ven med.S68 logo til events.jpg
  • Mærkesvømning.
  • Lucia optog til juleafslutning evt.
  • Aquathon/Aquachamp til sommerafslutning evt.

Til disse events hjælpes med indkøb, pyntning af svømmehal, salg af saft/slik/Chips, bestille mærker, sørge for tælle sedler, udfylde diplomer osv. Hjælpetrænere er behjælpelige som arbejdskraft til begivenhederne.

Udvalget kan kontaktes via mail med gode ideer eller hvis du vil give en hjælpende hånd med noget på mail: svoemmeskoleudvalget@s68.dk

Hold i dag

Instagram